Nuorten kokemuksia

Sinuihin liittyminen muutti elämäni

Liityin sinuihin vuonna 2021 syksyllä muutettuani sijaisperheeseen. Toinen nuori sinuista suositteli järjestöä ja pian olinkin jo kehittäjäryhmässä. Ensimmäinen leirini oli Kiuruvedellä lokakuussa 2021. Todella nopeasti pääsin mukaan porukkaan ja pääsin tutustumaan uusiin ihmisiin. En ollut ennen saanut vertaistukea näin turvallisessa ympäristössä. Koin kuuluvani joukkoon ja koen edelleen. Opin, että kaikkialla ei kiusata ja on myös ihmisiä, jotka hyväksyvät minut sellaisena kuin olen. Aloin käymään aktiivisesti leireillä ja pääsin tutustumaan uusiin ihmisiin uudelleen. En ole katunut hetkeäkään sinuihin liittymistä. Meillä oli kehittäjäryhmän kanssa vuonna 2021 loppuvuodesta spessuviikonloppu Tampereella, jossa kävimme pakohuoneessa ja syömässä. Pystyin tutustumaan paremmin ihmisiin, koska porukka oli pienempi kuin leireillä. 

Olen myös aktiivisesti osallistunut etä- tapahtumiin, joissa on aina yhtä turvallinen ja lämmin henkinen ilmapiiri. Kukaan ei naura, jos ei osaa jotain, vaan kannustaa eteenpäin. Tänä vuonna 2022 olen ollut aktiivinen toiminnassa ja vuosi on ollut monipuolinen ja huikea kaikin puolin. Kesällä kävin ensimmäistä kertaa huvipuisto- päivillä sinujen kautta. 

Myöskin tänä vuonna järjestettiin spessu viikonloppu, jossa oli tällä kertaa eri kokoonpano, kuin viimeksi, mutta siitä huolimatta kaikki sujui todella hyvin. Sinujen kautta olen saanut itselleni enemmän itseluottamusta ja oppinut myös palautumaan. Leirit ja tapahtumat muutenkin on minulle jonkinlainen voimavara, joka vahvistaa arjessa jaksamista.

Kaikilta osin sinuihin liittyminen on ollut paras päätös hetkeen. Koen kuuluvani joukkoon ja saan kokea ihania juttuja mahtavien ihmisten kanssa. Kiitos kaikille, joihin olen päässyt tutustumaan.

SINUT ON PARASTA MITÄ MINULLE ON TAPAHTUNUT HETKEEN!!!!!!

–      Toimintaan osallistunut nuori